4-8 Δεκεμβρίου 2024 | METROPOLITAN EXPO
Εκθεσιακό Κέντρο

Εκθεσιακό Κέντρο

Το Metropolitan Expo, ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει την έκθεση του κλάδου των σκαφών σε ένα υπερσύγχρονο χώρο υψηλών προδιαγραφών, που φιλοξενεί κάθε χρόνο τις σημαντικότερες ελληνικές εκθέσεις συνδυάζοντας όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν παγκοσμίως ανάμεσα στους καλύτερους εκθεσιακούς χώρους.

Είναι προσβάσιμο, είτε με αυτοκίνητο είτε με τα Μέσα Μαζική Μεταφοράς, με συχνά δρομολόγια λεωφορείων (shuttle busses) από συγκεκριμένα σημεία επιβίβασης επισκεπτών για τη δωρεάν μεταφορά τους στην έκθεση.

Βρίσκεται στο Διεθνές αεροδρόμια Αθηνών, «Ελ Βενιζέλος», γεγονός που κάνει την έκθεση, πόλο έλξης και για επισκέπτες εξωτερικού.

Οι εντυπωσιακοί εκθεσιακοί χώροι που διαθέτει το Metropolitan Expo αναδεικνύουν τα εκθέματα, χαρίζοντας σε εκθέτες και επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

Με αυτοκίνητο:

Το METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο βρίσκεται 2 Km από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μπορείτε να μεταβείτε με το αυτοκίνητό σας μέσω της Αττικής Οδού προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ακολουθείτε τη σήμανση προς Αεροδρόμιο και στη συνέχεια τη σήμανση προς Τεχνική Βάση και Εκθεσιακό Κέντρο.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ:

Το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Στάση πούλμαν απέναντι από την έξοδο 2 στο επίπεδο των αφίξεων.

ΩΡΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ:
Καθημερινές:
Τετάρτη 6/12     14:00 – 21:30
Πέμπτη 7/12      14:00 – 21:30
Παρασκευή 8/12    14:00 – 21:30
Σαββατοκύριακο 9:00 – 21:30